NTI opleidingen en cursussen

NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend particulier onderwijs. Studenten kunnen bij het NTI kiezen uit zelfstudie of een combinatie van zelfstudie met klassikale begeleiding. Inmiddels biedt het NTI 850 opleidingen aan, van cursus en training, tot mbo-, hbo- en mba-opleiding.

Probeer eerst eens een van de gratis proeflessen van het NTI. Het NTI biedt de mogelijkheid om een eerste indruk te krijgen van het lesmateriaal. U kunt eenvoudig een gratis proefles via de website downloaden. Het NTI-lesmateriaal is helder en duidelijk geschreven, ondersteund met illustraties, praktijkvoorbeelden en huiswerkopgaven.

Bent u benieuwd naar het lesmateriaal en wilt u een gratis proefles bekijken?

NTI Opleidingen

Jaarlijks volgen ruim 70.000 studenten een opleiding bij het NTI. Het NTI biedt ruim 350 erkende opleidingen op elk niveau: University, HBO, MBO, Beroepsopleidingen, Taalcursussen en Hobby- en vrije tijd cursussen.

Studeren bij het NTI is flexibel studeren. Studenten kunnen elke dag starten, het eigen studietempo bepalen en staan onder persoonlijke begeleiding van deskundige docenten en mentoren.

Copyright © Proefles.com
Privacy Policy