Datum: 18 January 2019

Livis EHBO cursussen

Livis

Livis EHBO cursusLivis is een van de grootste aanbieders van blended learning BHV en EHBO cursussen in Nederland op meer dan 200 locaties.

Livis is onderdeel van Dutch Learning Company B.V., dat in 2008 als eerste opleider in Nederland gestart is met het aanbieden van BHV en EHBO cursussen middels een combinatie van e-learning en praktijk (blended learning). RTL Nederland is de volledige aandeelhouder van Dutch Learning Company. Samen maken we ons sterk om de zelfredzaamheid van Nederlanders te verhogen.

Livis heeft een veelzijdig aanbod aan opleidingen voor zowel professionals als particulieren, waaronder speciale EHBO cursussen voor volwassenen, gastouders, kraamzorg, baby's en kinderen, sporters en reanimatie cursussen.

Livis EHBO cursus

Start nu met je EHBO-cursus bij jou in de buurt!

Livis VCA cursus

Volg een VCA-cursus. Leer hoe je een veiligere, gezondere en milieuvriendelijkere werkomgeving creëert voor jou, maar ook voor jouw collega’s en eventuele omstanders.

Livis biedt zowel de Basis VCA, VOL VCA en VIL VCU cursussen. Met de bijbehorende Examentrainingen.

Livis BHV cursus

Met de Livis cursus BHV leer jij als medewerker of werkgever acuut levensreddend handelen, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en alarmering. Ook speciaal voor kinderdagverblijven, BSO en scholen.

Je kan kiezen uit de BHV en de BHV Kind en Omgeving.

Copyright © Proefles.com
Privacy Policy